0493 69 80 35

Over ons

OndernemenPlus (2006) is de landelijke netwerkorganisatie van ondernemerscoaches. Onze coaches zijn allen ervaren ondernemers en kennen net als jij de klappen van de zweep. De pieken en dalen die horen bij het ondernemerschap, hebben zij zelf ook doorgemaakt. Onze coaches zijn expert op het gebied van persoonlijk ondernemerschap. Dit wil zeggen dat in onze begeleiding de ondernemer altijd centraal staat. Vanuit jouw unieke blauwdruk wordt vervolgens gekeken naar de consequenties hiervan voor je bedrijf en het bedrijfsresultaat.

Onze aanpak is helder en direct. We begeleiden ondernemers gericht naar het gewenste en hoogst haalbare doel. Door te sparren, te spiegelen, aan te pakken en uit te voeren. Wij werken samen met de vertrouwenspersonen rondom de ondernemer en schakelen waar nodig specialisten in vanuit ons netwerk. Onze missie is: Samen-werken aan succesvol ondernemen.

Onze coaches zijn allemaal gecertificeerd partner van OndernemenPlus. Lees meer.

Gerard van Ingen (partnerships & new business)

Gerard van Ingen (partnerships & new business)

25 jaar geleden maakte ik bewust de keuze voor het ondernemerschap. Al snel ontdekte ik dat je er vaak letterlijk overal alleen voor staat. Ik vond een klankbord in een ervaren collega ondernemer. Door te sparren over mijn vragen, zorg punten en ideeën, wist ik mijn focus te leggen op mijn sterke kwaliteiten en meerwaarde. Daarnaast ervoer ik dat er zoveel kennis en ervaring bij de professionals rond de ondernemer aanwezig is maar het helaas vaak ontbreekt aan krachtenbundeling en samenwerking. Beiden ingrediënten vormden de afgelopen 10 jaar het uitgangspunt voor OndernemenPlus.

Succesvol ondernemen door krachtenbundeling en samenwerking met respect voor specialisme, dat is mijn droom en uitdaging.  Ik daag je uit de muren tussen ons -professionals-  te slechten en de krachten te bundelen.  Bouw je mee aan een nieuwe inhoud van samenwerking?

   06 - 55 83 85 99     

Theo Kropman (ICT en Ondernemerscoach)

Theo Kropman (ICT en Ondernemerscoach)

Opgegroeid als kind in een familiebedrijf , supermarkt met ambachtelijke slagerij, weet ik wat het is om altijd met de zaak bezig te zijn en van jongs af aan mee te werken. Vanwaaruit een carrière in de Retail opgebouwd, en hier verder mijn rugzak gevuld met veel ervaring en mensenkennis.  Sinds 2006  help ik je graag je passie te (her)vinden, zodat jij daaruit kracht gaat halen, om succesvol te ondernemen. En waar nodig ook samen pragmatisch aanpakken en uitvoeren zodat je zelf(standig) verder kunt.

   06 - 38 89 04 48     

Marijke Klosse (Marketing en Ondernemerscoach)

Marijke Klosse (Marketing en Ondernemerscoach)

Als kind uit een horeca gezin is het ondernemen mij met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan heb ik geleerd wat aanpakken is en veel mensenkennis opgedaan. Als ondernemer heb ik van scratch af een pizza fabriek opgebouwd en later verkocht. Mijn kennis en ondernemings ervaring deel ik nu graag met collega ondernemers. Zij ervaren mij als betrokken, praktisch, vindingrijk en oplossingsgericht. Ik kom snel tot de kern en weet mensen te motiveren & te stimuleren om het beste uit zich zelf en hun bedrijf te halen. Ik zeg wel een gekscherend mijn rimpels vertellen het verhaal van doorleeft ondernemerschap. De ‘school of life” heeft me geleerd dat compassie, positiviteit en persoonlijk contact het belangrijkste zijn.

   06 - 10 36 65 49     

Andrew David

Andrew David

Al meer dan 15 jaar help ik ondernemers bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden. Hierdoor kan de ondernemer bijvoorbeeld door actief te luisteren, de juiste vraag achter de vraag achterhalen. Om vervolgens een passend advies of offerte af te kunnen geven, wat tot een hogere omzet kan leiden. In de rol van coach begeleid en motiveer ik ondernemers bij het behalen van hun persoonlijke en bedrijfs doelen. Daarnaast geef ik advies en ontwikkel lesmodules, trainingen en workshops binnen het thema ondernemerschap voor de Hbo-instellingen Artez, HAN en HU. Van klanten krijg ik terug dat mijn manier van coachen, doceren, trainen en adviseren kernwoorden bevat als: bevlogen, generalist, meedenker, inspirerend, samen, verbinding leggen, gaan voor kwaliteit, humor en open.

   06 - 12 46 74 29     

Norman Klarenbeek

Norman Klarenbeek

Op 25 jarige leeftijd ben ik gestart met ondernemen en in een periode van 16 jaar eigenaar geweest van 4 bedrijven. Ik ken de klappen, pieken en dalen als ondernemer. Ik heb tevens diverse managementfuncties in loondienst mogen vervullen. Mijn ondernemersgeluk uiteindelijk weer gevonden door ervaringen te delen met ondernemers, maar vooral ook te spiegelen. Ik heb oog voor het onzichtbare en mijn focus ligt vooral op aandacht. Mijn kracht ligt in het uitdagen, kritische vragen stellen, inspireren en vanuit diverse invalshoeken jou nieuwe mogelijkheden laten zien. Ik krijg te horen dat mijn enthousiasme en toewijding aanstekelijk werkt. Ik ben je gids en samen zorgen we ervoor dat jouw focus komt op datgene wat je het liefste doet en waar jij het beste in bent. Gun jezelf mijn hulp te vragen. Als je die stap durft te nemen zal dat de ontwikkeling van je ondernemerschap en van je bedrijf zeker ten goede komen.

   06 - 29 50 66 57     

Egbert Knorren

Egbert Knorren

Ruim 20 jaar ervaring als ondernemer in de ICT- dienstverlening hebben mij veel geleerd en gebracht. In deze periode de organisatie omgebouwd en laten doorgroeien naar een middelgrote ICT-dienstverlener. Hierbij was het gezamenlijk belang zowel intern als extern altijd een vertrekpunt. Door mensen te enthousiasmeren en met elkaar te verbinden gaan en willen ze groeien. Hierdoor ontstaan mogelijkheden om anders naar bestaande zaken te kunnen en willen kijken. Oprechte interesse om je te willen bijstaan en helpen. 

   06 -54 36 64 32     

Esther Kroon

Esther Kroon

Ondernemerschap loopt als een rode draad door mijn carrière. Toen ik 25 jaar was ben ik gestart als ondernemer en ben dit nog steeds. Op dit moment ben ik actief met mijn bedrijf Vuurkracht en als partner binnen OndernemenPlus. Daarnaast doe ik leuke projecten op het gebied van ondernemerschap. Ik haal mijn passie voor het ondernemen uit het verder helpen van andere ondernemers. Daarbij ligt mijn specialisatie in het concretiseren van knelpunten die spelen bij een ondernemer en het maken van de juiste vertaalslag hiervan op het gebied van marketing en financiën.

   06 - 55 55 11 91     

Marjolein L'Ortye

Marjolein L'Ortye

Als zelfstandige coach train ik al ruim 25 jaar ondernemers. In mijn bagage zit uiteenlopende kennis, verdiept door werk- en levenservaring. Ondernemendheid betekent voor mij “de dingen die je graag doet of goed kunt op je eigen manier vormgeven”. Vanuit die gedachte wil ik je prikkelen om je visie en wensen te onderzoeken en deze om te zetten in realistische en winstgevende activiteiten. Ik daag je graag uit om dieper te kijken naar wat je werkelijk raakt en help je zo naar een hoger plan. De realisatie van je persoonlijke en zakelijke doelen gaan zo hand in hand. Rode draad in mijn werk is dat ik mensen coach in het versterken van een effectieve en persoonlijke wijze van communiceren. Zowel ‘met zichzelf’ als met anderen. Dit met de nodige lichtheid en plezier.

    06 - 11 35 35 01     

 

Thijs Ottenhoff

Thijs Ottenhoff

Ik houd me gepassioneerd bezig met jouw zaak. Als Ondernemerscoach duik ik samen met jou in de vaak turbulente poel van op het eerste gezicht lastige vraagstukken en werkzaamheden binnen je ondernemerschap. De antwoorden liggen altijd bij jou zelf.
De voortdurend aanhoudende verantwoordelijkheid en werkdruk vragen natuurlijk wel om onderhoudsbeurten. Jij onderkent dat en samen treden we je uitdagingen met vertrouwen tegemoet. Ik help je verder op basis van mijn lange (internationale) ervaring als ondernemer en een geweldige back office in de vorm van mijn collega's bij OndernemenPlus.

   06 - 15 84 14 18     

Lucien Pot

Lucien Pot

Als MKB-ondernemer sta je er in feite alleen voor. Maar dat hoeft niet! Ik ben graag jouw persoonlijke sparringpartner, mentor en coach. Je maatje, waar je eerlijk tegen kunt zijn en die eerlijk tegen jou is. Ook als dat niet is wat je horen wilt. 
Ik ben ras ondernemer, mensen mens en dol op innovatie. 25 Jaar lang stond ik aan het roer van een hard groeiend MKB-bedrijf. Met mijn kennis, kunde en ervaring help ik nu andere ondernemers om nog succesvoller te zijn. Daar word ik gelukkig van.
Ik ben creatief, inspirerend en ondernemend. Schud je wakker en houd je scherp. Trek je uit de tredmolen en laat je weer voelen hoe het is om te ondernemen. Maak plannen met je en ga voor resultaat: hogere kwaliteit, betere processen, tevredener klanten, meer omzet, groei...

   06 - 53 94 57 34     

Marleen Schrijver

Marleen Schrijver

Doen waar je goed in bent. Dat is mijn vertrekpunt. Ik ben ervan overtuigd dat ondernemen het succesvolst is als je zo dicht mogelijk bij je eigen kwaliteiten blijft. Ik groeide op in een ondernemersgezin en koos zelf voor het ondernemerschap. Het meeste leerde ik van de ondernemers die ik afgelopen 20 jaren heb mogen begeleiden. Mensen vinden mij pragmatisch, direct, persoonlijk, eerlijk. Het liefst stel ik je de vraag die niemand je ooit stelde, waardoor de situatie ineens duidelijk wordt.  Ik vind het heerlijk om  mogelijkheden zichtbaar te maken en te vertalen naar concrete plannen, zodat je als ondernemer echt aan de slag kunt. Ook ben ik gespecialiseerd in de samenwerking tussen vennoten en dga’s, zodat zij elkaar aanvullen en versterken in het ondernemerschap.

   06 - 54 69 35 92     

 

Rowald Steijn

Rowald Steijn

Stel je voor dat je het bedrijf van je dromen kunt realiseren. Dat je jouw bedrijf duurzaam kunt laten groeien. Dat je bedrijf minder afhankelijk is van jouw aanwezigheid. Ik ben 20 jaar ondernemer en heb meerdere bedrijven laten groeien en zelfs een succesvolle exit gecreëerd. Nu help ik MKB ondernemers om duurzaam succesvol te ondernemen. Ik help je om “aan” je bedrijf in plaats van “in” je bedrijf te werken. Ik begeleid je intensief bij het verbeteren van de resultaten, ontwikkelen van betere producten, marketing en sales en de groei van je onderneming. Zodat je waarde creëert in jouw bedrijf en die wellicht ooit kunt verkopen waardoor je van een heerlijk pensioen kunt genieten.

06 - 54 91 72 94     

Jan Lowin IJzerman

Online Marketing Specialist

Vanuit een situatie waarin ikzelf niet goed wist welke route het best bij mij zou passen, heeft mijn coach mij meer-en-meer het perspectief laten zien en ontdekken. Ze heeft mij op een spoor gezet wat goed aanvoelt. Wat ik erg prettig vond en vind, is dat zij spreekt en adviseert uit ruime levens- en ondernemingservaring. De momenten met  mijn coach beuren mij echt op; ik kon en kan erg uitzien naar de gesprekken. Het geeft mij energie en zorgt ervoor dat ik koers hou.

Het ligt in mijn aard om van vooraf “vastgestelde” routes af te wijken, focus aanbrengen en vasthouden is voor mij de grote uitdaging. Mijn bedrijf maakt vanaf de start een sterke groei door en dan is voor mijn extra belangrijk dat iemand mij af en toe de spiegel voor houdt, zodat ik mijzelf niet voorbij hol.

Jeanne Nijssen

Directeur Handelsonderneming Nijssen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante.

Maak een afspraak om kennis te maken »