085 - 90 22 847 | Mijn OndernemenPlus

Partner netwerk

Samen-werken is één van de kernwaarden van OndernemenPlus. Dit doen wij door het aangaan en het ontwikkelen van strategische samenwerking, partnerships, met o.a.. verzekeringsmaatschappijen, banken, accountants- en administratiekantoren en belangenorganisaties. Als preferred supplier van een aantal samenwerkingspartners hebben wij de afgelopen 10 jaar veel ondernemers begeleidt naar zakelijk herstel.
Ook in preventieve zin ondersteunen wij ondernemers. Immers voorkomen is beter dan genezen.
Lees meer: resultaten

Onze samenwerkingspartners willen net als wij dat het goed gaat met jouw bedrijf en vooral met jou; de ondernemer.  Want in onze visie “maakt de vent de tent”.
Met een gezamenlijke aanpak realiseren wij dit, waarbij de focus van OndernemenPlus altijd ligt op het ontwikkelen en versterken van het persoonlijke ondernemerschap.

Bekijk hier onze digitale brochure online of download deze als ePub (voor iPad).

Amersfoortse

Amersfoortse

De Amersfoortse is de verzekeraar voor ondernemers. Wij denken mee met de ondernemer en bieden oplossingen die ondernemers en hun werknemers ondersteunen bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en inkomensverlies. Met op maat gesneden producten en diensten zorgen wij ervoor dat u door kunt blijven gaan met ondernemen.

Waarom werken wij met OndernemenPlus?
OndernemenPlus biedt ons inspirerende, praktische en professionele ondersteuning bij de invulling van onze doelstelling om ondernemers goed en gezond te kunnen laten werken. Door de inzet van meerdere beproefde instrumenten en een gesprek met een ervaren ondernemerscoach (zelf eveneens ondernemer) van OndernemenPlus krijgen ondernemers inzicht in hun kwaliteiten en verbeterpunten of in de verbeterpunten binnen hun bedrijf. Een dienst die bijdraagt aan gezond ondernemerschap.

Entrepreneur

Entrepreneur

Entrepreneur Scan is een trotse partner van OndernemenPlus, al meer dan 10 jaar. Met onze wetenschappelijk producten en diensten ervaren ondernemers de extra toegevoegde waarde van een ondernemerscoach.

Martijn Driessen
Entrepreneur

Tinnemans van Loon

Tinnemans van Loon

Ons kantoor Tinnemans van Loon is een middelgroot, zelfstandig accountantskantoor in het zuiden van het land, stevig geworteld in de regio. Onze markt verandert snel door o.a. de digitalisering. Wij hebben er bewust voor gekozen om de digitalisering actief aan te pakken en onze adviesrol voor onze klanten, nog verder uit te breiden. Als accountants stonden wij al dicht bij onze klanten en focussen wij nu nog meer op onze “spin in het web” rol. Naast ons eigen specialisme -praktische financiële advisering in de breedste zin- zijn wij er ook als het gaat om alle vragen die daaruit volgen. Wij beschikken daarvoor over een netwerk van vakspecialisten. Persoonlijk ondernemerschap en ondernemerscoaching is een specialisme dat daarin nog ontbrak. Door de samenwerking met OndernemenPlus wordt dit hiaat professioneel en met succes opgevuld.

Franchise Match

Franchise Match

Franchise Match is een full service franchise adviesbureau. Wij ondersteunen opdrachtgevers en kandidaten bij de ontwikkeling, realisering, groei, en onderhoud van hun franchisevestiging of -formule. We doen dat in uiteenlopende branches.

Het vermogen van de franchisegever om te groeien staat of valt met het vinden van goede franchisenemers. De reis de franchisenemer met de franchisenemer maakt moet een comfortabele zijn. Beide partijen moet goed bij elkaar en bij de bedrijfscultuur passen.

Franchise Match bewaakt de match tussen ondernemer en franchiseorganisatie. We doen dat met de een schat aan ervaring opgedaan in grote internationale en nationale franchiseorganisaties. Ook werken samen met OndernemenPlus, vanwege hun specialisme in persoonlijk ondernemerschap en ondernemerscoaching. Gezamenlijk hebben wij het Franchise Profiel ontwikkeld. Een afgeleide van het OndernemersProfiel van OndernemenPlus, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek waardoor de kwaliteit is gewaarborgd.

Pensioen Plus

Pensioen Plus

Pensioen Plus is een landelijk opererend, gespecialiseerd pensioenadviesbureau gevestigd in Eindhoven. Ik ben William Daverveld register pensioenadviseur met jarenlange ervaring in de branche. In de afgelopen 10 jaren hebben we onze, vooral zakelijke, klanten ondersteund bij vele complexe pensioenvraagstukken en ook bij bijvoorbeeld het beheer van collectieve pensioencontracten, de wet uitfasering eigen beheer (DGA) en vragen rond pensioen en echtscheiding. Tevens verzorgen wij trainingen voor o.a. een aantal opleidingsinstituten en informatiebijeenkomsten bij ondernemingen en relaties op het gebied van pensioenwetgeving. Ons partnernetwerk bestaat o.a. uit intermediairs, accountants- en advocatenkantoren die de pensioenvragen van hun relaties graag met ons, als specialist, bespreken.

Ons advies voor de ondernemer bestaat , naast het in kaart brengen van de pensioen en inkomens- doelen, uit een unieke rapportage die gericht is op de toekomst: het Inkomen Toekomst Plan. Onze rapportage biedt de ondernemer direct en praktisch inzicht in alle facetten van het vermogen en inkomen en de (fiscale) mogelijkheden om zijn of haar persoonlijke situatie aan te passen.

Onze klanten vinden ons menselijk, praktisch en ter zake kundig. De samenwerking met OndernemenPlus is voor ons erg belangrijk omdat de kennis en expertise van beiden echte meerwaarde oplevert voor onze klanten en partners.

Marianne de Boer

fysiotherapeut

Na de geboorte van mijn 2e kind, werd het steeds lastiger voor mij om alles “goed” te blijven doen. Ik had het gevoel dat iedereen aan mijn trok. De dagen waren gewoon tekort….en ik ging me steeds meer schuldig voelen.

Uiteindelijk heb ik aan de bel getrokken en de hulp van een coach van OndernemenPlus ingeroepen. Mede door het OndernemersProfiel ben ik er achter gekomen dat ik het moeilijk vind om nee te zeggen en mijn grenzen aan te geven.

Nu ik me hiervan bewust ben geworden gaat het beter. Ook hebben wij mijn werkzaamheden anders georganiseerd en heb ik mijn boekhouding uitbesteed.

Gelukkig heb ik nu weer meer tijd en aandacht voor mijn gezin en kom ik ook weer aan mijzelf toe.

Jeanne Nijssen

Directeur Handelsonderneming Nijssen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante.

Maak een afspraak om kennis te maken »