0493 69 80 35

Privacybeleid

Beveiliging
Als je op onze internetsite inlogt komt er met behulp van de SSL techniek (Secure Socket Layer) een beveiligde verbinding tot stand tussen onze server(s)en jouw computer. Deze techniek zorgt ervoor dat de berichtenstroom is gecodeerd met een sleutel die alleen bij onze server(s) en jouw computer bekend is. Het bericht dat je verstuurt zit als het ware in een verzegelde envelop. Bij ontvangst controleert onze server (of bij terugontvangst jouw computer) of de zegel onderweg niet is verbroken. Inloggen gebeurt middels een unieke gebruikersnaam en door je eigen (aangepaste) unieke wachtwoord. Wij kunnen geen wachtwoorden inzien en wijzigen. Je kunt altijd een nieuw wachtwoord aanvragen door de functie “wachtwoord vergeten” te gebruiken. Na enige periode van inactiviteit wordt om veiligheidsredenen de verbinding automatisch verbroken en dien je opnieuw in te loggen. Binnen MijnOndernemersPlatform kun je in je persoonlijk platform zelf extra wachtwoordbeveiliging aanmaken voor vertrouwelijke documenten.

Privacy
Wat gebeurt er met je gegevens en hoe wordt jouw privacy beschermd?

OndernemenPlus / MijnOndernemersPlatform heeft technische en organisatorische maatregelen getroffen om te zorgen dat jouw informatie zo optimaal mogelijk wordt beschermd en dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. De Beveiligingsmaatregelen zijn vastgelegd.

Privacy Statement
Deelname aan MijnOndernemersPlatform geschiedt geheel op vrijwillige basis. Je gegevens en antwoorden op de diverse scans , testen/ profielen hierna te noemen; “data” worden opgeslagen in een databestand. In enkele gevallen wordt de data verwerkt door een externe partij. Thans is dit: Entrepreneur Consultancy voor Mijn OndernemersProfiel, de 360° feedback en de teamanalyse. MijnOndernemersPlatform heeft toegang tot deze data.

Je krijgt zelf direct na het invullen van een vragenlijst inzicht in de resultaten van je antwoorden. Dit kan zijn direct online op je beeldscherm of in de vorm van een rapportage die je als PDF bestand kunt downloaden en/of direct kunt printen. Je behoudt toegang tot de data door gebruikmaking van de je, na registratie, per separate mail toegezonden gebruikersnaam en wachtwoord. Je data zijn alleen voor jou en de aan jou toegevoegde coaches, specialisten en samenwerkingspartners beschikbaar. Deze staan bij “team en netwerk” in jouw besloten omgeving vermeld. Zij kunnen je data analyseren en verwerken tot een rapportage en of advies. Deze kunnen persoonlijk met je worden besproken en/of gedeeld met de overige aan jouw toegewezen “teamleden”. De door MijnOndernemersPlatform aan jou gekoppelde teamleden zijn contractueel gebonden aan geheimhouding. De door jouw coach ondertekende geheimhoudingsverklaring is bindend voor alle teamleden vanuit MijnOndernemersPlatform. De door jou zelf uitgenodigde zaken(relaties) vallen hier niet onder. Je wordt geacht met hen separate afspraken hier over te hebben gemaakt.

Toegang tot jouw data en gegevens en overige rechten
BissBuzz BV is eigenaar van MijnOndernemersPlatform voor eigen cliënten en of partners. Partners hebben op geen enkele wijze, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen met jou persoonlijk, toegang tot individuele data, of algemene data welke is terug te herleiden tot individuen. BissBuzz BV kan wel totaal rapportages leveren aan partners en derden die op geen enkele wijze tot individuen herleidbaar zijn.
Zoals omschreven in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) heb je recht op inzage in je persoonsgegevens. Dit geldt ook als je geen toegang meer hebt tot MijnOndernemersPlatform en wel (éénmalig) je data wilt inzien. Wij moeten ons dan kunnen vergewissen van je identiteit en daarom kunnen we alleen een schriftelijk verzoek, per brief of per e-mail, om inzage in je data honoreren. Dit schriftelijk verzoek dient, naast een kopie van een paspoort of identiteitskaart waarin je jouw pasfoto en BSN kunt afschermen, ook de volgende informatie te bevatten; voornaam, achternaam, geboortedatum, telefoon, adres. Het verzoek dient te worden gericht aan:

Bissbuzz BV
Afdeling administratie
Postbus 103
5720 AC Asten

of aan administratie@ondernemenplus.nl

Je overige rechten zijn die van correctie van eventueel onjuiste persoonsgegevens van jou in ons bestand, van stopzetten van het gebruik van je persoonsgegevens totdat je die stopzetting opheft en van wissing van je gegevens tenzij daar een wettelijke bewaarplicht op rust.

Een klacht over het gebruik van je persoonsgegevens kun je uiten aan het hierboven genoemde postadres en wij zullen daar binnen twee weken na ontvangst van je klacht op reageren. Daarnaast kun je een klacht over het gebruik van je persoonsgegevens ook richten aan de Autoriteit Persoonsgegevens te Den Haag.

Geheimhouding
Onze coaches en vakspecialisten hebben een geheimhoudingsplicht. Deze wordt vastgelegd in een geheimhoudingsverklaring die direct bij ons eerste persoonlijke contact wordt ondertekend en overhandigd. Lees verder.

Bewaartermijn
De inhoud en waarde van onze dienstverlening is gebaseerd op een langdurige samenwerking en het leveren van nazorg. Daartoe is het bewaren van de persoonsgegevens noodzakelijk. Je bent voor onbepaalde tijd geabonneerd op Mijn OndernemersPlatform tot het moment van schriftelijke opzegging van dit abonnement. De bewaartermijn van je persoonsgegevens is dan twee maanden na opzegging van je abonnement tenzij hier een wettelijke bewaarplicht op rust.

Geheimhoudingsverklaring
Aanvullend op wat er al in ons Privacy Statement staat werken wij in vertrouwelijkheid met de ondernemers op MijnOndernemersPlatform. Onderstaande is van toepassing op al onze coaches, specialisten en samenwerkingspartners.

 

Specialisten hebben bovendien nadat hun (deel)werkzaamheden zijn afgerond geen toegang meer tot jouw ondernemersdashboard en bijbehorende data en gegevens.

Geheimhouding betreft de, door jou te verstrekken informatie, ondernemingsplannen, financiële gegevens, opleidingshandboeken, documenten, specificaties, tekeningen, en contacten met derden. Dit geldt zowel voor via MijnOndernemersPlatform, als daarbuiten om.

Wij verklaren dat alle informatie, die door of namens jou tijdens de actieve aanwezigheid op MijnOndernemersPlatform en / of Bedrijfsbegeleiding, aan ons wordt verstrekt op verzoek van jou na afloop van de bedrijfsbegeleiding aan jou zullen retourneren indien je hierom vraagt. De identificerende gegevens zullen dan na de bewaartermijnuit ons bestand verwijderd worden.

Wij zullen de verstrekte informatie niet gebruiken voor enig ander doel dan het belang van jou .Wij verklaren alle informatie vertrouwelijk te behandelen. Wij zullen niet zonder toestemming van jou over de verstrekte informatie en documentatie met derden communiceren, tenzij je daar vooraf en expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Wij bevestigen en eerbiedigen alle rechten en patenten, die jij en of je onderneming bezitten.

Deze geheimhoudingsverklaring is niet meer van toepassing zodra
1. de betreffende informatie algemeen bekend wordt of
2. de informatie betreffende een patent gepubliceerd wordt.

Bueters Interieur

Ik ben een ondernemer die altijd volop kansen en mogelijkheden ziet. Dit is mijn kracht, maar soms ook mijn valkuil omdat ik dan met teveel zaken tegelijkertijd bezig bent.

Door de begeleiding van OndernemenPlus weet ik nu waar mijn triggers liggen en aan welke “knoppen” ik moet draaien om grip te houden op mijn bedrijf.

Jeanne Nijssen

Directeur Handelsonderneming Nijssen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante.

Maak een afspraak om kennis te maken »